Powered By Blogger

2 Ağustos 2013 Cuma

EMİNÖNÜ KALABALIKLAR MEKANI

benim için eminönünün önemi ayrı seviyorum orayı kalabalıkta olsa yinede güzel geliyor.bir canlılık var yaşayan mekanlar yani, bir haraket var kimse miskin miskin oturmuyor orada, kimsi tarihi yapıları çekiyor,kimisi sırtında yükü araba girmeyen yerlerdeki yükleri taşıyıp parasını kazanıyor,kimisi evlilik arifesi alışverite vs. kimiside  geziniyor biz gezinenler grubundanız :)
denizinin ve manzarasının bile kendine has bir güzelliği var
bu sefer eminönüne gitme sebebimiz sadece onunla gezmek ve hayvan bakmak olacaktı 
resim çekerek,denizi izleyerek yürüdük köprünün üstünden.yeni yapılan köprüyü seyrettik uzaktan.
balık tutanları izledik bir müddet her zaman beni şaşırtır balık tutmayı hobi edinenler,ne yağmur dinliyorlar ne güneş her şartta balık tutmaya devam ediyorlar.35 derece sıcakta tutuyorlardı yine yemeğe bile kıyılmaz o balıklar :) ömer f.kimin kovasında daha çok var onları hesaplıyordu bir yandan 

bir yerde balık tutanlar, bir yerde pişirenler bir tarafta yiyenler meşhur eminönü balık ekmeğinden
Ömer f. denizde farkettiği deniz analarını yakınlaştırıp çektim hayvan,bitki ,doğa, ilgi alanı elinde topladığı bitkilerle otobüse bindi , gezdi dolaştı elinde tuttu yorulunca cebinde bekletti eve getirip suya koyacakmış onları da ama çok fazla solduğunu söyleyince atmak zorunda kaldı üzülerek,evde bardakların içlerinde yaşatmaya çalıştığımız çiçekleri var kıyamıyor hiçbirine hepsini eve getiriyor. :) 
neredeyse tüm hayvan dükkanlarına tek tek girdik.sülük satan amcaların bidonlarındaki sülükleri inceledik :) köpek,kedi,tavşan,kuş her çeşitini inceledik.küçük bir kaplumbağa alacaktık ama üreme dönemi olmadığından büyükleri varmış ellerinde almadık.

her türlü hayvanı inceleyip geldik akılda kalanların en fazlası ihtişamından benim bile ürperdiğim kocaman papağan oldu ama falaştan rahatsız olur diye çekemedik bir eminönü geziside bloga böyle düştü vesselam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder